Om oss

TRYGGT

Det ska vara tryggt att köpa, sälja och byta sin hos oss Du ska känna att du kan lita på vår erfarenhet och våra expertråd. Våra bilar är dessutom är servade och är städade invändigt och utvändigt och har fått en noggrann genomgång,

ENKELT

Du som kund ska uppleva att det är enkelt att köpa bil hos oss på Westerlinds Bil AB. Genom att vi ger dig de expertråd du behöver med fokus på dina behov och önskemål så hjälper vi dig att snabbt och enkelt hitta den bil du söker. Vi hjälper dig också med finansieringslösning.

GOTT BEMÖTANDE

Hos oss ska du känna att du får ett riktigt gott bemötande och att du blir lyssnad på. Vi tycker det är viktigt att vi lyssnar in dina behov och önskemål för att sen omsätta dem i vår expertkunskap och långa erfarenhet. Så att du kan bli 100% nöjd.

Vår verksamhet

Vår målsättning är att vi ska ha ett stort kundfokus och bedriva en seriös bilhandel med begagnade bilar. Vi vill att du som kund ska bli mycket nöjd med den service vi vill erbjuder dig oavsett om du ska köpa eller sälja din bil.

Självklart vill vi att du ska få en bil som passar dina behov och önskemål och kanske lite till. Därför är det viktigt för oss att du känner att vi i lugn och ro lyssnar in dina behov och önskemål och därefter omsätter det i vår expertkunskap och erfarenhet.  Att köpa en begagnad bil ska vara lika tryggt som att köpa en ny.

Vi försöker skräddarsy varje affär så att du får en bil som passar just dig. Så hos oss kan du säkert, tryggt och smidigt köpa, byta och sälja din bil. Vi har många begagnade bilar som passar olika behov och som ger dig mycket körglädje och valfrihet.

Personlig visning

Om du skulle önska en personlig visning av någon bil du är intresserad av så fixar vi givetvis det. Hör av dig så bokar vi en tid där du i lugn och ro kan få all den information du behöver och givetvis även provköra ditt intresseobjekt.